• -
  Verburch verliest terecht.
  Afgelopen Zaterdag stond VFC uit Vlaardingen op het programma. Vorig jaar rond deze tijd speelde Verburch de laatste keer tegen VFC dat was toen voor de beker en eindigde in een gelijkspel uiteindelijk verloor Verburch toen na het nemen van strafschoppen.
  Na 2 goede wedstrijden gespeeld te hebben en een goed resultaat gehaald te hebben was het de taak om deze lijn door te trekken en wederom voor de overwinning te gaan. Er werd om 17.00 afgetrapt in Vlaardingen. Verburch had het vanaf minuut 1 direct lastig, VFC begon sterk en kon in de eerste helft een paar keer flink gevaarlijk worden, de grootste kans was echter voor Verburch. Het was Vince van der Knaap die vanuit een volley bijna de VFC doelman verschalkte. VFC had de eerste helft zeker het betere van het spel, maar Verburch kon er een paar keer gevaarlijk uitkomen.
  De 2e helft begon zoals de 1e helft was geƫindigd. VFC had het betere van het spel en kon via hun rechterkant een paar keer goed doorkomen. Dit resulteerde ook in de 1-0 voor VFC, de sterke spits zette de verdedigers van Verburch aan de kant en na een goed aansluiten van de middenvelder van VFC kon die de 1-0 binnen schieten. In de 5 minuten daarna leek Verburch zich even te herpakken, eerst was het Miquel van Dijk met een kans en vlak daarna schoot Dylan Boere op de paal. Wie weet wat er was gebeurd als 1 van deze ballen erin was gegaan.
  Echter was het VFC die vlak daarna de 2-0 en de 3-0 kon maken. Matig of niet ingrijpen wordt op dit niveau direct afgestraft. En zo was de wedstrijd ineens gespeeld. Invaller Lucio Duijvesteijn schoot nog op de paal en kon helaas niet de aansluiting treffer maken. Helaas een 3-0 nederlaag voor Verburch, zo staan we weer even met beide benen op grond.
  Volgende week speelt Verburch een thuis wedstrijd tegen het onbekende Cion. We zien u graag aan de Arckelweg!