• -
    Verburch beloont zichzelf niet
    Afgelopen zaterdag stond de wedstrijd tegen Cion op het programma. Cion is de afgelopen jaren door gestoomd vanuit de 4e klasse en had tot nu toe een prachtig doel saldo van 7 doelpunten voor en 2 doelpunten tegen. Een geduchte tegenstander dus.
    Op een droog en zonnig sportpark begon Verburch goed aan de wedstrijd, het had meer bal bezit en Cion kon maar sporadisch gevaarlijk worden. Verburch vergat zich zelf te belonen en had 1 of 2 keer de trekker over kunnen halen. Het was Cion dat eigenlijk onverwachts op een 0-1 kwam. Vanuit een corner werd er niet goed verdedigd en kon de spits binnen koppen. Een flinke teleurstelling voor de manschappen van Zuijderwijk.
    In de 2e helft probeerde verburch het nog tactisch om te zetten maar dat mocht helaas niet baten. Verburch werd gevaarlijker en had wellicht een doelpunt verdient, maar helaas zat dat er vandaag niet in. Eindstand 0-1, complimenten voor de goed leidende scheidsrechter en sportieve tegenstander Cion. Volgende week speelt Verburch uit tegen concurrent Nieuwerkerk. De 3 punten zouden meer dan welkom zijn.