• -
  Verburch pakt 2e overwinning op een rij
  Na een goed trainingskamp in het hoge noorden stond vandaag Berkel uit Berkel en Rodenrijs op het programma. Een belangrijkste wedstrijd want als we naar de stand op de ranglijst kijken staan beide ploegen dicht bij elkaar.
  Verburch begon goed aan de wedstrijd, redelijk veld spel werd afgewisseld met redelijke kansen maar echt gevaarlijk kon Verburch niet worden. Berkel was ook niet bij machten om het de defensie van Verburch echt lastig te maken. Wie anders dan Vince van der knaap kon in de 35e minuut na een goede bal verovering de 1-0 binnen schieten. Gezien het wedstrijd verloop was dit in de eerste helft ook terecht.
  In de rust werd Max Spilker gebracht voor Tim Uitvlugt. Max had wel geteld 3 minuten nodig om de score te verdubbelen. En Verburch stond ineens comfortabel met 2-0 voor. Een wedstrijd uit voetballen is voor de jonge ploeg een lastig gegeven. Er was geen vuiltje aan de lucht de wedstrijd onder controle en goede combinaties. Helaas was het vanuit een corner een knullige handsbal die resulteerde in een penalty voor Berkel. De spits van Berkel schoot deze goed binnen 2-1. Nog geen 5 minuten later stond de 2-2 op het scorebord. Dom instappen van de middenvelders van Verburch resulteerde in een vrije schiet kans. Die helaas in de baan van het schot nog getoucheerd werd en daardoor onhoudbaar was voor Dylan kuiper.
  De slotfase was duidelijk voor Verburch, beide ploegen speelde vol op de aanval en Verburch heeft denk ik wel 5 x een grote kans gemist. Vaak is een al oude voetbal wet dat de bal er dan aan de andere kant in vliegt. Gelukkig was dat vandaag niet het geval. In de 88e minuut werd Vince van der knaap binnen de 16 meter onrechtmatig naar de grond getrokken. Vince ging zelf achter de bal staan en schoot feil loos de 3-2 binnen. Een mooi begin van de 2e seizoens helft.
  Volgende week moet het vlaggenschip uit tegen HBSS, een concurrent op de ranglijst dus uw steun word gewaardeerd!