• -
    Neptunus – Verburch

    Afgelopen zaterdag stond de uitwedstrijd tegen Neptunus op het programma. Na een vrij weekend was het doel natuurlijk om de zegereeks voort te zetten. Onder heerlijke omstandigheden werd er om 15.00 uur afgetrapt.

    Beide ploegen begonnen met grote kansen in de eerste vijf minuten. Het was echter Vince vd Knaap die zorgde voor het eerste doelpunt. Met een verwoestend schot op de achterlijn vloog de bal prachtig binnen. Hierna kreeg Verburch het lastig want het kwam niet tot hun eigen spel van de afgelopen wedstrijden. Tot echt grote kansen kwam het hierna ook niet. Na een lange bal vanuit de achterhoede van Neptunus was het dus ook Neptunus dat de stand gelijk trok. Even later was het niet goed opstellen van Verburch en weer raak voor Neptunus dat op voorsprong kwam. Dit was ook tevens de ruststand, werk aan de winkel dus.

    De tweede helft begon met een zwakke bal van de keeper waardoor Verburch een mogelijk eerste kansje kreeg maar daar bleef het ook bij. Het was Neptunus dat de grote kansen kreeg maar ze vergaten de wedstrijd eerder op slot te gooien. Na zo’n 80 minuten spelen gebeurde dit wel door een afstandsschot van één van de invallers van Neptunus. Verburch deed in de slotfase nog wat terug door via Riley Hees de aansluittingstreffer te maken. Helaas was het te laat en bleven de punten in Schiebroek.

    Volgende week is er gewoon weer een wedstrijd om dit recht te trekken als Verburch op bezoek gaat bij de hekkensluiter Hillegersberg, drie punten zijn dus weer hard nodig. Er wordt weer om 15.00 uur afgetrapt dus we hopen daar iedereen weer te zien.