Verburch verliest van een sterk VFC
    Na vorige week een teleurstellend resultaat behaald te hebben tegen Hillegersberg stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen VFC op het programma. In de heen wedstrijd verloor Verburch kansloos met 3-0.
    Een 3 punter zou voor Verburch lekker zijn om bij de onderste ploegen weg te blijven. Helaas was er in de 20e minuut een ongelukkig moment waarbij keeper Dylan Kuiper uit kwam en daarbij in botsing kwam met de aanvaller van VFC. Keeper Dylan Kuiper kon de wedstrijd niet vervolgen, reserve keeper Tony Zuijderwijk verving hem.
    Bij Verburch waren een aantal spelers ogenschijnlijk onder de indruk van de zojuist opgelopen zware blessure. 2 minuten na de wissel stond pardoes de 0-1 op het scorebord. Niet sterk verdedigen resulteerde in een knullige goal. Vlak daarna kon de opgekomen rechtsback ook nog de 0-2 op het scorebord zetten. De wedstrijd leek op dit moment al gespeeld. Toch was het een fout van de keeper van VFC die de 1-2 inluidde. Het was Vince van der Knaap die de bal over de uitgekomen keeper heen schoot. Verburch mocht niet klagen met een 1-2 rust stand.
    Na rust was het betere van het spel voor VFC en konden beide ploegen niet heel gevaarlijk worden. In de 58e minuut was het een verdwaald afstand schot dat zorgde voor de 1-3. Hiermee was de wedstrijd helaas gespeeld. Komende weekend is Verburch vrij en is het zaak om de komende 2 weken de wonden te likken en wederom een goede serie neer te zetten.
    Zaterdag 6-4-2024 word er om 14.30 afgetrapt voor de uit wedstrijd Cion Verburch. Uw steun wordt zeer op prijs gesteld.