• -
    Verburch krijgt te weinig
    Na het mooi resultaat vorige week tegen voormalig koploper Cion, stond afgelopen zaterdag de wedstrijd tegen VV nieuwerkerk op het programma. In de heen wedstrijd werd hier in de laatste minuut jammer genoeg met 1-0 verloren. Genoeg redenen om er vandaag een mooie wedstrijd van te maken.
    Verburch begon sterk aan de wedstrijd, goed combinatie spel zorgde ervoor dat Nieuwerkerk werd terug gedrongen en er maar mondjes maat uit kwam. Helaas resulteerde dit niet direct in hele grote kansen. Stom bal verlies op het middenveld lijden het eerste doelpunt van de wedstrijd in. De bal werd direct diep gegeven op de pijl snelle aanvaller van Nieuwerkerk die de bal strak voor gaf, matig ingrijpen van 2 verdedigers van verburch en de keeper zorgde ervoor dat de 0-1 op het scorebord kwam.
    Verburch herpakte zich hierna en had nog steeds het betere spel op het veld. Na de thee pauze was het Dylan Boere die na een goede aanval redelijk snel de 1-1 op het scorebord zette. Er was genoeg tijd om door te drukken naar de 2-1. Beide ploegen hadden echter al dusdanig veel energie in de wedstrijd gestopt. Dat een goede combinatie niet meer mogelijk was. En dat beide ploegen hoopte op een fout van de tegen partij.
    Eindstand 1-1, Verburch verdiende gezien het veld spel meer. De komende weken staan er een aantal belangrijke wedstrijden op het programma zo speelt het vlaggenschip volgende week de derby tegen buurman Sc Monster. Uw support wordt ten zeerste gewaardeerd!