• -
  Bekkers leidt Verburch naar zege tegen SVH met wereldgoal!
  Na enkele verliespartijen begon het spannend te worden voor Verburch 2 in de strijd om lijfsbehoud. Degradatie moest koste wat het kost voorkomen worden en dit maakte de wedstrijd tegen het tweede elftal van de Honselersdijkers dan ook extra beladen. Met een sterke basiself ging Verburch 2 onder leiding van John Zuiderwijk vol voor de drie punten.

  Verburch 2 begon de wedstrijd met hoog druk zetten om het doorgaans goed op elkaar ingespeelde SVH van de wijs te brengen. Dat lukte aardig en het tweede kwam steeds dichter bij een kans. Uiteindelijk is het Baris Dogruzoz die de eerste grote kans van de pot krijgt. Hij verzuimt echter te scoren tot teleurstelling van de als een stoomtrein opgekomen Wesley Vollebregt die de bal maar al te graag had willen ontvangen. Enkele minuten later krijgt Baris Dogruzoz zijn herkansing als de bal veroverd wordt door goed druk zetten en hij de bal langs de keeper van SVH 2 erin schiet.

  Billenknijpen tot het einde.
  Vlak voor rust is het ervaren rot Daan Bekkers die het op zijn heupen krijgt. Ook hij heeft de opdracht om druk te zetten van de trainer meegekregen en zet zowaar diep op de helft van SVH druk op hun verdediger. Deze verspilt de bal aan Daan Bekkers die de keeper van de Honselersdijkers ver voor zijn goal ziet staan. Hij kijkt nog een keer op en met een boogbal schiet hij de bal van zo’n 20/25 meter prachtig over de keeper heen om Verburch 2 op een 2-0 voorsprong te zetten!

  Echter, SVH laat zich niet zomaar de kaas van het brood eten. In de tweede helft doen de andere oranjehemden wat terug met een goal om 2-1 op het bord te zetten. Wordt het dan toch nog spannend in Poeldijk? Na kort billenknijpen kwam uiteindelijk Gio Navarro met de verlossende goal voor Verburch. Een knappe voorzet van de zijkant van Stefano de Ruijt, die Jorn Mieog weet te berijken, wordt door de laatste verlengd en als een echte aanvaller maakt Gio Navarro de goal die de pot op slot gooit.