Verburch speelt matige wedstrijd.
    Na de kostbare 3 punten vorige week tegen DHC, stond afgelopen zaterdag HBSS op het programma. HBSS speelde zicht net als Verburch vorige week veilig en mag ook volgend jaar weer in de 2e klasse uitkomen.
    Verburch begon sterk aan de wedstrijd en voor dat iedereen er erg in had was het Yarno Houtenbos die voor de 1-0 zorgde. Het veld spel na de goal was goed en iedereen langs de kant dacht dat het wel eens een makkelijke middag zou kunnen worden. Niets bleek minder waar, in de 33e minuut was het een afstand schot van HBSS die de keeper van Verburch niet goed verwerkte. Ineens stond het 1-1 en kwam HBSS steeds beter in de wedstrijd. Dit resulteerde voor rust nog in een verwachte 1-2.
    Na rust speelde Verburch niet meer het voetbal wat het de gehele competitie gespeeld heeft, passen kwamen niet aan en de kracht zag je langzaam uit de spelers weg vloeien. Er is door de groep afgelopen seizoen een top prestatie geleverd en er is veel van de spelers gevraagd, dat de wedstrijd uiteindelijk in 1-5 eindigt zal iedereen op trainer John Zuijderwijk een zorg zijn. A.s. zaterdag speelt het vlaggenschip zijn laatste wedstrijd uit tegen Berkel, gezien de stand op de ranglijst heeft het vlaggenschip zijn doelstelling meer dan gehaald en mag het trots zijn.
    Overigens speelt Verburch 1-6-2024 nog de halve finale van de Westland Cup tegen Fc s’Gravenzande, ik als verslag gever hoop dat iedereen zich nog op kan laden zo dat het seizoen zo maar is kan eindigen met een lekker toetje,
    Tot volgende week in Berkel, om 14.30 wordt er afgetrapt. Uw steun word enorm gewaardeerd!