• 7e Verburch voetbal 3-daagse; één groot voetbalfeest!

  13 nov 2019
 • In de herfstvakantie stond alweer de 7e editie van de Verburch voetbal 3-daagse op het programma. En wat een feest was dit zeg! 

  Maar liefst 70 kinderen wisten gedurende de vakantie de weg richting het Verburch terrein te vinden om 3 dagen lang te lachen, gieren, brullen en uiteraard heel veel voetballen. 

  Zo werden er naast de ochtendtrainingen waar heel erg de nadruk lag op het technische vlak ook heel veel voetbalspelletjes gespeeld, zoals het schietspel, koppen-vangen en het kop-lat spel. Ook werden de individuele vaardigheden getest in een vaardigheidscircuit, de 1 tegen 1 move up-move down met finale in de middencirkel en in het 4 tegen 4 toernooi met individuele winnaar. Daarnaast hebben we ook nog een dagdeel een zaaltoernooi gespeeld en nog heel veel meer. Kortom, te veel om op te noemen. 

  De feestjes tijdens de lunch mogen uiteraard niet vergeten worden, waarbij we ook bij de jongste jeugd het Gimme Gimme van ABBA proberen bij te brengen. Aan de foto hieronder is te zien dat dit redelijk gelukt is!

  Het waren weer drie fantastische dagen en wij kijken nu alweer uit naar de volgende editie in de voorjaarsvakantie (waarschijnlijk) van 28 tm 30 april!

  Tot dan!

  Met sportieve groet,

  De organisatie van de Verburch voetbal 3-daagse

rfwbs-slide