• Aankondiging Grote Clubactie 2020

21 sep 2020
  • Ook dit jaar doet Verburch Voetbal mee aan de Grote Clubactie!!!

Corona heeft ervoor gezorgd dat we vanaf maart niet meer konden voetballen en ook de kantine moest dicht.  Hierdoor zijn er ook minder opbrengsten voor de club binnengekomen.

We hopen met de Grote Clubactie weer een mooi bedrag op te halen. Dit jaar verloopt de verkoopactie alleen online via de QR-methode.

De opbrengst willen we o.a. besteden aan uitbreiding en herstellen van ons trainingsmateriaal.

Verkoopboekje met QR-code:

We gaan de kinderen dit jaar niet langs de deuren sturen met lotenboekjes, maar we gaan de loten online verkopen. We doen dit via de QR CODE methode.

Op deze manier kun je loten kopen en verkopen. Dus i.p.v. met een boekje langs de deuren te gaan, stuur je de QR CODE in de app groepen van familie en vrienden.  Vraag of ze de club willen steunen door het kopen van loten d.m.v. deze QR CODE methode.

Hieronder vind je een link naar de website en de QR CODE.

Een lot kost € 3.- en daarvan gaat € 2,40 naar de vereniging. En niet te vergeten er zijn mooie prijzen te winnen!!

We hopen met de QR CODE VERKOOP op een veilige manier een mooi bedrag binnen te halen.

Succes allemaal met de verkoop!!!!