• Vanaf volgende week maandag 9 november start op vv en hv Verburch de alcohol preventie weken in samenwerking met Vitis Welzijn en Brijder verslavingszorg.  

  In deze weken staat het alcoholgebruik van jongeren centraal. Hierbij worden voor zowel de jeugd als de ouders/verzorgers en trainers/leiders verschillende dingen aangeboden om de alcohol preventie aandacht te geven. 

  *Escaperoom*

  Van maandag 7 nov t/m donderdag 10 nov staat er op het Verburch terrein een escaperoom bus die door de O14 t/m O16 jeugd in gebruik zal worden genomen van de voetbal. Op dinsdag 15 en donderdag 17 november zal deze gebruikt worden door de C en B leeftijd van de handbal. 

  Gedurende deze Escape Room zullen de kinderen in groepen van 4 spelenderwijs leren wat de gevolgen van alcohol zijn op je lichaam en daarnaast krijgen ze wat tips en tricks mee. 

  De trainers van bovenstaande teams worden geïnformeerd op welke tijdsvakken hun team is ingedeeld. 

   

  *Dr vd Lely op maandag 14 november*

  Op maandag 14 november zal kinderarts Dr vd Lely een presentatie geven in de Verburch kantine over alcohol preventie en de gevolgen van alcohol op je lichaam. Voor ouders/verzorgers en trainers/leiders een hele interessante avond. 

  Inloop is vanaf 19.00 uur, de avond zal om 19.30 uur starten. 

  Opgeven voor deze avond kan via onderstaande link: 

  https://forms.gle/SRXgy8hSWCfyaLoj7

   

  *IVA cursus woensdag 9 november*

  Op woensdagavond 9 november wordt er om 19.00 uur een cursus Instructie Verantwoord Alcohol Gebruik gegeven in de Verburch kantine. 

  Gedurende deze cursus leert u welke regels er gelden voor verantwoorde alcoholvertrekking, hoe te reageren in lastige situaties en vooral hoe te voorkomen dat er alcohol wordt geschonken aan minderjarigen of dronken personen. 

  Verburch bied deze cursus voor iedereen op deze avond aan. Staat u wel is achter de bar of heeft u hier interesse in? Meld u dan aan via verenigingszaken@vv-verburch.nl. 

  Tot Slot

  We gaan er met z’n allen 2 mooie weken van maken op Verburch en hopen dat iedereen aan het einde van deze 2 weken weer wat wijzer is geworden over het gebruik van alcohol. 

  Mochten er vragen zijn over bovenstaande informatie dan kunt u die mailen naar verenigingszaken@vv-verburch.nl

  Met vriendelijke groet,

  Het Verburch bestuur
  verenigingszaken@vv-verburch.nl