• BSO ZON! start locatie bij vv Verburch

  13 apr 2021
 • ZON! Poeldijk

  Binnen de accommodatie van Verburch Sportcentrum heeft kinderopvang ZON! een ‘sportieve’ plek om kinderen van 4 tot en met 12 jaar op te vangen. Naast de vele sporten die ZON! hier aanbiedt is er ook voldoende ruimte voor de andere twee speerpunten, cultuur en natuur. 

  Op de sportvelden en in de sporthallen biedt ZON! dagelijks meerdere sportieve activiteiten aan en in de bosjes op en rondom het terrein vallen er genoeg avonturen te beleven. Kliederen, klauteren, klimmen, vies worden… geen probleem!

  In onze eigen ruimte in de kantine van v.v. Verburch kunnen de kinderen naar hartenlust lekker vrij spelen, chillen, bouwen, koken en knutselen Ook op het aangrenzende terras worden ook tal van activiteiten aangeboden.

  Daarnaast beschikt deze locatie in de toekomst over een eigen plek waar voor jong en oud genoeg te beleven valt. De medewerkers van ZON! helpen de kinderen graag bij het ontdekken van alle mogelijkheden.

  Door de ligging in het Westland trekken we er ook vaak op uit (met de bakfietsen) om in de omgeving nog meer ontdekkingen te doen en avonturen te beleven! 

  Kijk ook eens op www.kinderopvangzon.nl