• Communicatie & Organisatie

In deze commissie Communicatie & PR zijn vertegenwoordigd:

Functie Naam Email
     Voorzitter Vacature   info@vv-verburch.nl
     Leden-administratie Mariska Pronk   ledenadministratie@vv-verburch.nl
     Externe communicatie  Bart Lelieveld   nieuws@vv-verburch.nl
     Tekst bewerking Dennis van Paassen   info@vv-verburch.nl
     Fotografen

Mart Mank,

Marcel v Vliet,

Diana Stijger

fotografen@vv-verburch.nl

Doel Communicatie & PR-commissie:

Het verzorgen van communicatie tussen de vv-Verburch organisatie en haar leden en ten aanzien van doeltreffende informatie-verstrekking via de eigen website, nieuwsbrief of andere middelen.

Haar taken:

• Zorgen dat informatie in korts mogelijke tijd voor alle leden, collega-verenigingen en andere geintresseerden op de web-site beschikbaar is
    • Actief benaderen van vv-Verburch organisatie voor juiste informatie of ideeen
    • Oude niet accurate informatie (teksten, foto's , e.d.) verwijderen of archiveren
    • Verantwoordelijk voor naar kranten of op website gepubliceerde teksten
    • Steekproefs gewijs teksten nalopen en deze slechts aanpassen indien lengte verkort moet worden of de informatie negatief is naar anderen.
    • Actief meedenkend ten aanzien van trends en mogelijkheden op de website en via het internet.
    • Contactpersoon zijn voor de webmasters naar het bestuur