• Corona Cup doorslaand succes!

  15 dec 2020
 • In de maanden november en december is voor de volledige jeugd van vv Verburch een onderling toernooi georganiseerd onder de pakkende naam: ‘’De Corona Cup.’’ Alle spelers werden over 6 leeftijdscategorieën ingedeeld, waarbij alle teams door elkaar zijn gehusseld. In deze teams moesten de spelers 3 zaterdagen lang in een competitievorm waarin ze allemaal 1 keer tegen elkaar speelden zichzelf een goede uitgangspositie geven voor de finale dag. Op de finale dag werden uiteindelijk pas de prijzen verdeeld. Ook al had je het in de poule heel goed gedaan, dat betekende niet dat je ook het toernooi had gewonnen. Dit leverde uiteindelijk ook nog wel een paar verassende winnaars op. De kampioenen gaan voor altijd de geschiedenisboeken in als de voorlopige eerste (en hopelijk ook laatste) winnaars van de Corona Cup. Voor de winnaars is er een grote beker beschikbaar gesteld door Buurman Sportprijzen waar alle namen van de spelers op vereeuwigd zullen worden. Deze bekers zullen een mooie plek krijgen op Verburch. 

   

  Vv Verburch is in ieder geval trots dat we ondanks de vervelende tijd, waarin onder andere ook geen competitievoetbal gespeeld kan worden de spelers op een leuke manier toch nog een beetje dat competitie gevoel hebben kunnen geven. 

   

  Wat eigenlijk begon als een gekscherend idee is uiteindelijk mede door de hulp van vele krachten, waaronder de limonademoeders, fotograven, het supertrio (Mart, Andre en Kees), scheidsrechters, de trainers en leiders een zeer groot succes geworden! Hieruit blijkt maar weer dat je zonder vrijwilligers binnen een vereniging veel minder voor elkaar kan krijgen. Mooi om te zien dat er ook in deze tijden veel mensen toch nog steeds onze Poeldijkse trots een warm hart toe dragen!

   

  Namens het bestuur en het managementteam van Verburch willen wij iedereen bedanken voor hun fantastische inzet tijdens de Corona Cup, zowel de vrijwilligers als de spelers! Jullie zijn allemaal toppers!

   

  Voor een kleine sfeerimpressie van de Corona Cup kunt u klikken op de volgende link: 

   

  https://photos.app.goo.gl/ptofK5KwbBzaEpZLA

   

  Wij wensen iedereen veel gezondheid en fijne feestdagen toe!