• De Rabobank Clubkas Campagne 2017

27 sep 2017
  • Beste leden van v.v. Verburch,
    De Rabobank Clubkas Campagne 2017

De Rabobank Clubkas Campagne gaat binnenkort weer van start. Van 26 september t/m 10 oktober 2017 kun je stemmen, natuurlijk doe je dat op voetbalvereniging Verburch.Als lid van de Rabobank ontvang je een brief met je persoonlijke inlogcode en wachtwoord.

Log in op https://www.raboportaal.nl/westland/clubkas-campagne/mainmenu/home

Klik op het tabblad Clubkas Campagne. Vervolgens ga je naar het tabblad stemmen om je stem uit te brengen.Als Rabobank lid krijg je 5 stemmen, helaas kun je maar 2 stemmen uitbrengen op v.v. Verburch.Maar met die 2 stemmen zouden wij al super blij zijn, want dit brengt namelijk geld in het laatje voor v.v. Verburch en dit kunnen we heel goed gebruiken. Zoals in elke competitie moeten er veel punten binnengehaald worden om hoog te scoren en als je met meer bent dan behaal je meer punten. Daarom willen de Voetbal-, Handbal- en Tennis verenigingen van Verburch hun krachten bundelen om met elkaar zoveel mogelijk punten binnen te halen voor de Rabobank Clubkas Campagne.

Wij hopen dat u de overige 3 punten aan de andere twee Verburch-verenigingen wilt schenken. Dan zullen we allemaal uiteindelijk meer punten binnenkrijgen en hierdoor een hoge bijdrage van de Rabobank ontvangen. Dit leek ons als Voetbal-, Handbal- en Tennisvereniging een echte Win-Win-Win situatie.

Vraag aan iedereen die je kent om zijn/haar stem uit te brengen, want niet stemmen dat zou zo zonde zijn.

Laat je stem niet verloren gaan en stem op:
    Voetbalvereniging V
    erburch,
    Handbalvereniging Verburch en
    Tennisvereniging Verburch.

Wij kunnen je stem goed gebruiken.

Alvast bedankt voor de stemmen.

Anthony de Jong, Verburch Voetbal
    René van der Knaap, Verburch Handbal