• Eerste Verburch FIFA toernooi groot succes!

  13 nov 2019
 • Onlangs werd er voor de Verburch jeugd voor de allereerste keer een heus FIFA toernooi georganiseerd. Waar we onze jeugd weer proberen te stimuleren om lekker buiten te gaan spelen, probeerde we op deze dag eenmaal een uitzondering te maken en was het juist de bedoeling om zoveel mogelijk kinderen binnen te houden.
  35 kinderen vanuit de O10 t/m de O13 jeugd van Verburch namen het tegen elkaar op om te strijden om de FIFA cup met de grote oren. De spanning was hoog, want ja… wie wil nou niet die eer om de allereerste Verburch FIFA koning te zijn?! Wie zich mocht kronen als allereerste Verburch FIFA koning, werd doormiddel van eerst een poulefase en later een knock-out fase bepaald.
  Na een poulefase, waar zowel spannende als minder spannende potjes gespeeld werden, volgde er een zeer boeiende knock-out fase. Uiteindelijk kwamen hier 2 finalisten uit. Stan en Dimitri van onze O13-1. Deze wedstrijd was redelijk snel gespeeld en werd uiteindelijk afgesloten in een 4-2 overwinning voor Dimitri. Extra knap aangezien hij met een behoorlijke pols blessure deelnam aan het toernooi.
  Namens de organisatie bedanken wij Mars Game Events voor het enthousiast begeleiden van het FIFA toernooi. Daarnaast dank aan de barbezetting die ons van heerlijke gerechten voorzag, Dax Steentjes als organisatie vanuit Verburch en het enthousiasme van de kinderen gedurende het FIFA toernooi.
  Dimitri, namens Verburch gefeliciteerd met je mooie overwinning en je mag met trots de titel dragen als eerste Verburch FIFA kampioen. Stan en Max ook gefeliciteerd met jullie respectievelijke 2e en 3e plaats.

  Tot de volgende editie!

  De organisatie van het FIFA toernooi

rfwbs-slide