• Eindklassement Toernooi met Individuele winnaar

11 feb 2021
  • Op zaterdag 30 januari en 6 februari heeft de gehele jeugd in 7 groepen een toernooi gespeeld waar de samenstelling van het team

na ieder wedstrijdje wijzigde. in totaal deden 320 jeugdspelers mee verdeeld over 7 groepen. Mooi was het om te zien hoe leuk de jeugd (en begeleiding) onderling met elkaar omging in deze groepen van gemixte samenstelling. Een positief puntje vanuit de coronatijd misschien. Voor iedere winst en gelijkspel kreeg je punten en voor ieder doelpunt kreeg je ook een punt wat resulteert in een individueel klassement (zie onder). De 1e zaterdag werd onder barre temperaturen 4 tot 6 wedstrijden gespeeld en de 2e zaterdag onder betere temperaturen ook 4 tot 6.

De sfeer zat er goed in en dit is weer vastgelegd door Marya deVries https://1drv.ms/u/s!AvmfxHI_7ZxMiiBIplRfkZ_E7uPL?e=7LULt1s

Het plezier stond natuurlijk voorop maar natuurlijk wilde iedereen ook zoveel mogelijk winnen. De sterkte van de teams kan dus flink variƫren en uiteindelijk is het de constantste speler die wint. De uiteindelijke winnaars waren:

Boy van Kouwenhoven

Bradley van Bergenhenegouwen