• Goede prestaties Verburch teams op de Westlandse Kampioenschappen

6 apr 2018
  • De v.v.Verburch standaard jeugdteams hebben 2e paasdag prima gepresteerd op de verschillende Westlandse kampioenschappen.

Het hoogtepunt was de 1e plek voor de O15-1 die in de finale met maar liefst 6-1 Velo versloeg.

Deze eer was de O19-1 bijna gegeven echter nam 's-Gravenzande de strafschoppen net iets beter in de finale.

Een 3e plek voor de O11-1 en kwartfinales voor de O17-1 en O13-1 waren ook prima resultaten.

De O9-1 kwam wat langzaam op gang met uiteindelijk een 9e plek waar de verwachtingen hoog gespannen waren na hun

prachtige finale plek op het WK zaal.

Als we een ranking zouden maken over de gehele linie per club zou Verburch ongeveer op een 3e/4e plek komen wat een puike prestatie is.

Zeker gezien het feit dat de groeiclub Verburch momenteel nog qua ledenaantal 1,5 tot 2 keer zo klein is als een aantal andere.

Wat dat betreft biedt dat goede vooruitzichten voor het ambitieuze Verburch want de komende jaren zal de club flink in leden toenemen

gezien alle uitbreidingen binnen en rondom Poeldijk.

Een compliment aan de club met alle spelers en trainers.