• Herinnering Grote Clubactie 2020

2 nov 2020
  • Beste vv Verburch leden,

Eind september hebben wij de eerste keer een mededeling gedaan van de start van de grote club actie bij vv Verburch. Op dit moment staat de tussenstand op 200 verkochte loten en dat kan uiteraard nog veel meer worden. Zeker in deze rare tijden kan vv Verburch alle kleine beetjes goed gebruiken. Van alle verkochte loten is 80% van de totale opbrengst is voor vv Verburch en deze kunnen wij op dit moment zeer goed gebruiken.

Het verkopen van de loten doen wij dit jaar wel iets anders dan de afgelopen jaren. Dit jaar doen we het namelijk corona-proef via de online verkoop methode.

Loten verkopen kan voor leden dit jaar op 2 verschillende manieren:

1) Middels het laten scannen van de QR code (zie onderaan dit bericht)
    2) middels het invullen van de gegevens via de volgende link: https://clubactie.nl/lot/vv-verburch/404913

Voor vragen kunnen jullie terecht bij dit emailadres (groteclubactie@vv-verburch.nl) of spreek 1 van onze krachten achter de grote clubactie aan.

We hopen op een mooie opbrengst voor vv Verburch.

Met sportieve groet,

Annemarie, Helen en Mart