• Het herstel van Mart Mank / Clubheld 2017

4 nov 2017
  • We hebben het met zijn allen dik voor elkaar gekregen!
    Hoewel hij dat voor ons natuurlijk al lang was, is Mart is nu dus ook officieel en met grote afstand tot zijn concurrenten De Clubheld 2017 geworden, niet alleen van het Westland maar ook van heel de regio Haaglanden. 570 stemmen is natuurlijk een fantastisch resultaat!!!!! Super en een mooie beloning voor zijn naar ruwe schatting minimaal dertigduizend vrijwillige uren voor Verburch.
    Ook landelijk scoort Mart hoog maar de exacte stand daarvan is nog niet definitief.

Helaas is het net niet gelukt om het voor Mart tot het einde toe geheim te houden maar hij was wel ontzettend blij toen hij de uitslag vernam. En daar gaat het tenslotte om!

Hoe gaat het nu verder:

In elke gemeente is de clubheld met de meeste stemmen gemeentewinnaar. Mart dus voor Westland.

Uit de top 3 gemeentewinnaars kiest de redactie de winnaar van de regio. Op 6 november maakt elke krant bekend wie de regiowinnaar is geworden.

Op 21 november wordt de landelijke winnaar bekend gemaakt.

Het herstel van Mart:

In het Sophia Revalidatiecentrum is Mart dagelijks hard bezig met zijn revalidatie en heeft hij meerdere keren per dag therapie. Het herstel gaat gelukkig goed, maar zal natuurlijk nog een tijd gaan duren.

Hij kan zijn linkerarm en voet bewegen en kan ook al vanuit zijn rolstoel in een gewone stoel gaan zitten. Sinds gisteren is hij fase 2 ingegaan en dit houdt in het werken naar zelfredzaamheid.

Mart is heel blij met alle steun en belangstelling die hij krijgt. De overvloed aan kaarten en al het bezoek doet hem echt goed.

Hij wilde deze boodschap ook heel graag overbrengen en geeft ook aan dat het belangrijk is om zijn focus op het herstel te houden.

Het blijft natuurlijk altijd leuk om (nog een keer) Mart, via een kaartje, een hart onder de riem te steken:

Het adres is:

Sophia Revalidatie