• Honselersdijk 2 – Verburch 2, de strijd om periode 3 gaat verder
  Beide teams die normaal gesproken in het oranje spelen, zijn de laatste periode goed in vorm. Vandaag winnen zou een periodetitel dichterbij brengen. Verburch ging in ieder geval met het goede gevoel van vorige week op weg naar Honselersdijk.
  Opstelling van Verburch 2:
  Benito Stijger
  Daan Bekkers, Dave Scholten, Bart v Kester (Luuk van der Haak), Beau van Bergenhenegouwen (Jack Persoon)
  Sander Rens, Shyrano Karia, Mitchel Duijvesteijn (Roy Stijger)
  Kevin Wilmer (Rob Duijvestijn), Scott Vijverberg (Lars Nolten), Tim van Luijk

  De wedstrijd begon om 11.30 op het hoofdveld van SV Honselersdijk. Een veld met gewoon gras, waar beide ploegen af en toe moeilijk mee om konden gaan. Ook de wind was rijklijk aanwezig. Aannames en strakke ballen over de grond waren een uitdaging. Vanaf moment 1 was het dus hard werken. De eerste mogelijkheid was kort na de start al van Verburch, toen de bal bleef hangen door de wind en op de lat belandde. De gevaarlijkste kansen kwamen verder uit standaard situaties, maar die werden aan beide kanten niet benut. Met een 0-0 stand en weinig schoonheid in het voetbal gingen beide teams naar de kleedkamer voor de rust.
  Na rust wisselden beide partijen een aantal keer, maar het beeld van de wedstrijd bleef wel redelijk gelijk. Er kwamen wel wat kleine kansjes en mogelijkheden, maar de laatste pass of het schot op goal werd geregeld ver over geschoten. Aan de kant van Verburch heeft Benito Stijger de oranje mannen nog een aantal keer goed gered. De laatste minuten was het voor de mannen uit Poeldijk wel duidelijk dat een punt halen ook goed was en er werden wat verdedigende aanpassingen gedaan. Dit bleek genoeg te zijn en de wedstrijd werd na 90 minuten afgefloten met een 0-0 stand.
  Een gelijkspel dus en de 3e periode ligt dus nog helemaal open. Volgende week de beslissende en laatste wedstrijd van de competitie. Er zal dan op zaterdag 27 mei om 12.00 uur THUIS aan de Arckelweg worden afgetrapt. We zien u dan weer graag langs de lijn!