• Op zaterdag 17 en zondag 18 december a.s. wordt, na een gedwongen onderbreking van 2 jaar vanwege COVID, het Westlands Zaalvoetbalkampioenschap voor de jeugd van 13, 11 en 9 jaar weer gehouden. Plaats van handeling is de Jan van der Valksporthal  gelegen  aan de Arckelweg in Poeldijk bij voetbalvereniging Verburch.

    Er werd in PJH, voor verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks alsmede voor opleidingen, een nieuwe hoofdsponsor gevonden.

    Afgelopen week verraste PJH de organisatie met de mededeling dat zij gedurende het toernooi per doelpunt €1,00 zullen schenken aan het MEANDER huis in Monster.

    Meander is een initiatief van ouders om een gezinsvervangend thuis voor verstandelijk beperkt (jong) volwassenen mogelijk te maken. Concreet betekent dit: het faciliteren van wonen en zorg voor een groep van acht jong volwassenen. De commissie is verheugd met dit initiatief.

    Op zaterdag 17 december zijn de halve finales om 11.15 uur voor de 11 jarigen en vanaf 16.45 voor de jeugd van 13 jaar. Zondag zijn de halve finales vanaf 12.15 uur en de finale vanaf 12.45. Direct na de finale vindt de prijsuitreiking plaats en zal een cheque worden overhandigd.

    Hopelijk vinden veel mensen de weg naar de Jan van der Valk sporthal. Mocht men verhinderd zijn dan kunt u de uitslagen van het Westlands Kampioenschap rechtstreeks volgen via www.wkzaalvoetbal.nl