• Met veel ongeloof bereikte ons, afgelopen dinsdag 8 augustus, het afschuwelijke bericht dat Floor van der Knaap, speelster van dames 4,  is overleden.

  In september 2009, toen Floor pas 6 jaar oud was, kwam zij samen met haar tweelingzus Maud bij Verburch handballen. Zij leken zoveel op elkaar dat niemand hen uit elkaar kon houden. Maar er was 1 groot verschil…Floor was de rechtshandige. Daaraan kon je haar herkennen. Vele jaren zat zij samen met haar zus in hetzelfde handbalteam. Floor had een enorm hard schot en maakte heel veel doelpunten vanaf de linkeropbouw. Zij was fanatiek en won heel graag.

  Wat een lol hebben we alle jaren met Floor gehad, vooral ook om het feit dat Floor veel vergat mee te nemen naar de training en naar de wedstrijden. Dan weer haar sportschoenen, dan haar bal, maar ook de was-tas met de shirtjes voor het team. Haar ouders hebben wat keren deze spullen moeten brengen naar de thuis- en uitwedstrijden. En als er na de wedstrijd of training, bij het verlaten van de kleedkamer, nog een jas hing, was die meestal van Floor.  

  Vanwege haar studie in Breda besloot Floor in juli 2021 om te stoppen met handballen. Jammer! Maar ze kon het handballen niet missen… Ze kwam al na een jaar in 2022 terug. Afgelopen seizoen speelde zij weer met veel plezier in DS4, een vriendinnenteam.

  Nu moeten wij haar voor altijd missen. Niet te bevatten. Een groot verdriet.

  Wij wensen haar ouders Raymond en Adriënne en haar zussen Kris en Maud heel veel kracht en sterkte bij het verwerken van dit enorme gemis. Wij bewaren mooie herinneringen aan Floor.

   
  Bestuur, vrijwilligers en spelers van Voetball Verburch