• In memoriam: Rinus Hoogervorst en Evert Daalman

15 okt 2020
  • Helaas moeten wij mededelen dat vv Verburch op 24 september afscheid heeft moeten nemen van twee zeer gewaardeerde leden. Het betreft Rinus Hoogervorst en Evert Daalman

Rinus Hoogervorst

Rinus was vanaf het prille begin bij Verburch lid en heeft naast lang op het veld te hebben gevoetbald op Verburch was hij ook regelmatig voetballend te vinden in de sporthal. Naast zelf te hebben gevoetbald is hij ook betrokken geweest als trainer bij Verburch van verschillende teams van senioren tot en met de jeugd, onder andere de F-jeugd (huidige O9). Daarnaast is Rinus ook nog trainer geweest van het dames team van vv Verburch. Al met al was Rinus een zeer gewaardeerd lid voor de club en zal hij gemist worden op de vereniging.

Evert Daalman

Evert was altijd op de club te vinden en was een Verburch man in hart en nieren uit een echte Verburch familie. Hij was vooral een hele belangrijke kracht op de achtergrond van vv Verburch, waarbij hij vele vrijwilligerstaken invulde. Vooral als lid van de barcommissie is hij misschien nog wel het meest bekend op de club. Daarnaast bleef Evert tot op hoge leeftijd betrokken bij het helpen met schoonmaken van de kleedkamers.

Het verlies van Rinus en Evert betekent voor vv Verburch het verlies van fantastische vrijwilligers. Beide leden danken wij zeer voor hun tomeloze inzet voor onze vereniging.

Wij wensen de nabestaanden van Rinus en Evert veel kracht en sterkte voor de komende tijd.

Het vv Verburch bestuur

rfwbs-slide