• Interne KNVB Cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach start in november. Geef je nu op!

9 okt 2020

Voor nieuwe trainers of trainers die gewoon bijscholing willen of voor diegene die nieuwsgierig zijn naar het trainer-coach vak kunnen (kosteloos) de cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC) volgen. Deze officiële KNVB cursus wordt op Verburch gehouden en is alleen bestemd voor Verburch leden. Om het KNVB certificaat te behalen moet je alle 3 de bijeenkomsten op woensdagavonden bijwonen.

De avonden bestaan altijd uit een stuk theorie en praktijk. Een programma wordt aangereikt wat voor iedere trainer/coach bruikbaar is.

Het analyseren van een jeugdwedstrijd. Wat is de structuur van voetbal? Hoe geef ik een training en wat zijn kwaliteiten die ik als trainer/coach moet hebben zijn thema's die voorbij komen. De 1e bijeenkomst is op woensdag 11 of 18 november. Kun je een keer niet is er een inhaalmogelijkheid.

De cursus wordt gegeven door Hoofd Opleiding Pasquale Hoekman van ADO '20 uit Heemskerk. Ondergetekende geeft de cursus bij ADO'20.

Geïnteresseerden kunnen voor info en opgeven contact opnemen met:

Pieter Batenburg

Hoofd Opleiding v.v.Verburch