• Interne KNVB cursus JVTC met succes afgerond

  19 mei 2022
 • Eind februari/begin maart kregen 9 cursisten hun certificaat uitgereikt van de interne knvb cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC).

  Aan het einde van de 4e en laatste bijeenkomst kwam het moment om een handtekening onder het certificaat te zetten en op de foto vast gelegd te worden door Mart Mank met een paar evaluerende woorden van Hoofd Opleiding Pieter Batenburg. Na afloop was er nog een gezellig samenkomen in de kantine en daarmee was de 4e interne knvb cursus een feit.

  Sinds het begin in 2018 hebben nu ongeveer 40 Verburch trainers het diploma behaald.

  De cursus stond de 1e 3 bijeenkomsten onder leiding van het hoofd opleiding van v.v.Noordwijk Pasquale Hoekman aangezien Pasquale en Pieter in een docenten traject van de knvb zaten.

  Pieter gaf de 1e 3 bijeenkomsten van de cursus bij de v.v.Noordwijk.

  In het najaar zal er wederom een JVTC starten. De cursus bestaat uit 3 avonden (met een terugkombijeenkomst) met een programma wat voor iedere trainer-coach bruikbaar is.

  Wat is de structuur van voetbal? Hoe analyseer ik een wedstrijd? Hoe geef ik een training en wat zijn kwaliteiten die ik als trainer/coach moet hebben zijn thema's die voorbij komen.

   

   

  Op de foto de geslaagden:

  1. Delano Venderbos o19-1

  2. Nishaad Hassankhan  o12-2

  3. Arthur Wensveen o8-1/o8-2

  4. Ruben Pieneman o10-3

  5. Danny Thakoer o10-3

  6.Sascha Driessen o14-3

  7..Bernardo Bor o8-1/o8-2

  8. Duncan van der Vin  o10-2

  9. Maaike Rotteveel  o10-4