• Interne KNVB cursus met succes afgerond

  20 mei 2020
 • Afgelopen week kregen 12 cursisten hun certificaat uitgereikt van de interne knvb cursus Jeugd Voetbal Trainer Coach (JVTC).
  De laatste cursusavond was alweer eind februari en het was wachten op de uitreiking.
  Dit keer geen gezellige avond en mooie worden en een handdruk van voorzitter Hans Mieog of technisch bestuurslid Herman van Dinten, maar een onderonsje met fotograaf Mart Mank en Hoofd Opleiding Pieter Batenburg.
  Er werd nog even teruggeblikt en geƫvalueerd om vervolgens te tekenen en te poseren met het certificaat.
  Speciaal was ook de uitreiking aan Ton Zuiderwijk. Ton is mede-begeleider van de cursus en dit certificaat kan bijna gezien worden als een kleine oeuvre prijs voor al die jaren
  dat Ton actief is binnen Verburch. Deze erkenning betekent gelukkig nog niet dat Ton zijn 'voetbalschoenen' aan de wilgen hangt.
  In het najaar zal er wederom een JVTC starten. De cursus bestaat uit 3 avonden met een programma wat voor iedere trainer-coach bruikbaar is.
  Wat is de structuur van voetbal? Hoe analyseer ik een wedstrijd? Hoe geef ik een training en wat zijn kwaliteiten die ik als trainer/coach moet hebben zijn thema's die voorbij komen.
  Ondertussen hebben in de afgelopen 1,5 jaar reeds 27 Verburch trainers de jvtc cursus met succes gevolgd.

  Op de foto de geslaagden: Jeroen Kuivenhoven, Boubkar Saoudi, Jesse Smith, Nick Kouwenhoven, Glenn Visser, Hans van Rijthoven, Tobias Huiskens, Bas Vlasveld,Sven Bouwmeester, Raul Cheng A June, Erwin de Vos en Ton Zuiderwijk

rfwbs-slide