• Tony Fröling (12 jaar) gaat bij Verburch een interne transfer maken. Tony is dit seizoen begonnen in de O13-1 in een constructie waarbij hij al 2 keer in de week meetrainde met de O14-1. 

    Nu is het moment gekomen dat Tony definitief doorgeschoven zal worden naar de O14-1 en hiermee het team wat al zo sterk is en in de competitie erg goed draait (27 punten uit 9 wedstrijden) nog sterker zal worden. 

    Toen Tony 1,5 jaar geleden terug kwam van Velo naar de club waar hij als mini is begonnen was zijn doel heel snel duidelijk. Hij wilde heel graag in dit team terecht komen. Na anderhalf jaar keihard werken heeft Tony zijn doel binnen Verburch bereikt voor dit jaar en kan hij nieuwe doelen gaan stellen voor zichzelf voor de toekomst. 

    De trainers van de 13-1 en 14-1 (Levi en Ryan) zijn erg trots op hun speler dat hij deze stap gaat maken. Beide geven aan dat Tony een fantastische, spontane jongen is met een hart voort het spelletje. Hij zet zich altijd voor de volle 100% in en je ziet dat hij gewoon geniet van het spelletje. Daarnaast geven ze aan dat hij erg trots mag zijn op zichzelf en dit volledig zelf heeft gedaan, uiteraard wel met de hulp van zijn teamgenoten die er mede voor hebben gezorgd dat hij deze stap kan maken. 

    Daarbij is Verburch erg trots dat een speler intern deze stap kan maken en dit laat ook blijken dat we bij Verburch niet alleen kijken naar groepsontwikkeling maar ook naar individuele ontwikkeling. Een mooi compliment dus ook voor de Verburch jeugdopleiding. 

    Wij wensen Tony erg veel succes in het vervolg van dit seizoen in de 14-1 en hopen dat hij daar zijn kwaliteiten verder gaat doorontwikkelen.