• Kerstgroet

  20 dec 2020
 • Beste leden van Voetbalvereniging Verburch,

   

  We zijn alweer bijna aan het eind van het jaar 2020 gekomen, de tijd vliegt. Een bijzonder en voor sporters een ingrijpend jaar, dat we niet snel zullen vergeten! Al vanaf maart met beperkende sportactiviteiten en een competitie die abrupt werd afgebroken. 

  Helaas hebben de senioren niets kunnen doen op voetbalgebied. We gaan dat gemis, als we weer kunnen spelen, rechttrekken. Gelukkig kon er door de selectie toch nog beperkt getraind worden en kon de jeugd naast het trainen ook wedstrijden spelen.

  We moeten nog even geduld hebben: een vaccinatie is binnen niet al te lange tijd mogelijk. Is er toch nog uitzicht op betere tijden, waarin we weer met en tegen elkaar kunnen gaan voetballen! 

  Het bestuur waardeert het enorm dat de leden trouw zijn gebleven aan onze voetbalvereniging en dat de leden zo laten zien dat ze een echt Verburch-hart hebben ook al kon de club minder voor haar leden betekenen dan we gewend zijn. 

  Ook de komende feestdagen vieren we in deze tijden van beperkende corona-maatregelen anders dan anders.

  Ongetwijfeld met minder mensen thuis dan we gewend zijn of graag zouden willen om Kerst te vieren of het jaar uit te luiden. 

  Het bestuur wenst de leden hele goede feestdagen en een gezond en vrij 2021 vol competitievoetbal, derby’s en een volle kantine op een druk bezocht Sportcentrum Verburch.

   

  Hans Mieog