• Kleding commissie

  Leden Kledingcommissie

  -       Ernst Gram (voorzitter)       kledingcommissie@vv-verburch.nl

  -       Dagmara Vreeswijk (commissielid)

   

  De kledingcommissie vervult een belangrijke taak binnen onze vereniging. Het primaire doel van deze commissie is om zorg te dragen voor een praktische en zorgvuldige uitvoering van het kledingbeleid. Daarmee wil Verburch bewerkstelligen dat de gehele vereniging met een uniforme outfit (wedstrijdkleding) speelt. Dit geeft een verzorgde, herkenbare en professionele uitstraling.
  De kledingcommissie is verantwoordelijk voor:
  o Uitgifte en inname van de teamkleding
  o Administratie omtrent de kleding


  Alle jeugdleden vanaf JO-7 krijgen van de vereniging een voetbalshirt (blijft wel in de teamtas). Een voetbalbroekje en voetbalkousen krijg je eenmalig bij je aanmelding, hierna dien je deze zelf aan te schaffen.

  Voor de uniformiteit vragen wij om zelf een trainingspak en voetbaltas aan te schaffen via onze webshop op de site of te kopen bij 100%Voetbal in Wateringen.

  In de webshop is teamkleding te vinden voor jeugdleden en senioren, waaronder ook diverse trainingskleding.

  Een nieuw jeugdlid wordt na akkoord van de commissie onze opstelling door de  ledenadministratie doorgegeven aan de Kledingcommissie. Via de Kledingcommissie krijgt het nieuwe jeugdlid een mail dat het voetbalbroekje en kousen opgehaald kunnen worden bij 100% Voetbal in Wateringen. In de winkel zijn ze op de hoogte hiervan. Er hoeft niets betaald te worden voor het broekje en kousen in de winkel.


  Het assortiment en de prijzen van alle artikelen in de webshop worden zijn in overleg met het bestuur vastgesteld.

  Voor vragen, opmerkingen e/o suggesties met betrekking tot kleding kun je mailen naar kledingcommissie@vv-verburch.nl

   

  Ook indien je het leuk zou vinden om lid te worden van de Kledingcommissie of te helpen met de uitgifte en inname van de teamkleding aan het begin en einde van het seizoen, laat het ons weten. Vele handen maken tenslotte licht werk.

  Heb je vragen over de mogelijkheden met betrekking tot sponsoring van de overige trainingskleding dan kun je mailen naar sponsor@vv-verburch.nl

  Met vriendelijke groeten,

   

   

  Aan de leden van Verburch,

  De verschillende jeugdcommissies binnen Verburch hebben gemerkt dat er bij een aantal leden onduidelijkheid is wat betreft de jaarlijkse eigen kledingbijdrage á € 20.

  Veel van onze leden stellen ons de vraag waarom er nu jaarlijks € 20 betaald moet worden aan eigen Kledingbijdrage naast de contributie, voor het éénmalig verstrekken in 4 jaar tijd van een broekje en een paar kousen, die de leden persoonlijk hebben ontvangen.

  Alle wedstrijdshirts en teamtassen horen daar echter ook bij, ondanks dat er sponsornamen op staan, daarvan worden weer andere zaken binnen de club bekostigd.

  We hebben bij Verburch ervoor gekozen om de wedstrijdshirt centraal in de teamtassen te houden en niet aan de leden mee te geven, omdat we ook met rugnummers werken.

  Met het geld van de kledingbijdrage worden echter ook nog andere zaken ieder seizoen betaald, o.a. de aankleding van alle leiders en overige vrijwilligers, naast de vele kleding die ieder jaar weer zoekraakt of aan vervanging toe is!  

  Omdat al onze vrijwilligers veel tijd in Verburch steken, hoeven zij uiteraard niet te betalen voor hun Verburch kleding, daar betalen dus alle leden ook voor!

  Dit zijn dus de redenen waarom Verburch een jaarlijkse kledingbijdrage á € 20 moet hanteren.