• Kleding commissie

Het afgelopen jaar heeft de Kledingcommissie zich druk bezig gehouden met het nieuwe tenue voor de jeugdleden. Vanaf seizoen 2017/2018 spelen de jeugdleden in dit nieuwe tenue.
    Alle jeugdleden vanaf JO-9 krijgen eenmalig van de vereniging een voetbalshirt (zit in de teamtas), een broekje en voetbalkousen.
    Voor de uniformiteit vragen wij om zelf een trainingspak en voetbaltas aan te schaffen via onze webshop op de site of te kopen bij 100% Voetbal in Wateringen.
    In de webshop is teamkleding te vinden voor jeugdleden en senioren, waaronder ook trainingskleding.
    Een nieuw jeugdlid wordt door de ledenadministratie doorgegeven aan de Kledingcommissie. Via de Kledingcommissie krijgt het nieuwe jeugdlid een mail dat het voetbalbroekje en kousen opgehaald kunnen worden bij 100% Voetbal in Wateringen. In de winkel zijn ze op de hoogte hiervan. Er hoeft niets betaald te worden voor het broekje en kousen in de winkel.
    Voor vragen of opmerkingen kunt u ons altijd mailen op emailadres: kledingcommissie@vv-verburch.nl

De Kledingcommissie van Voetbalvereniging Verburch