• Op zaterdag 17 en zondag 18 december a.s. wordt het PJH Westlands zaalvoetbalkampioenschap voor de jeugd van 13, 11 en 9 jaar gehouden.

Plaats van handeling is de Jan van der Valksporthal aan de Arckelweg in Poeldijk.

Dit jaarlijkse evenement wordt georganiseerd door voetbalvereniging Verburch en geniet grote bekendheid in de regio. Alle Westlandse verenigingen hebben toegezegd met hun sterkste spelers te komen. Ook scouts van o.a. Feijenoord, Ajax, Sparta en Excelsior weten dit en zijn present.

Afgelopen week heeft de loting plaatsgevonden. Deze werd verricht door Peter Verbeek, directeur van PJH voor verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks, en Bernard Zuidgeest, voorzitter van de organiserende commissie.

De volgende poule-indeling was het resultaat.

Poule 1: Velo, Den Hoorn, Schipluiden en Maasdijk.

Poule 2: Westlandia, Lyra, Honselersdijk en MVV 27.

Poule 3: Verburch, Monster, Quintus en HVC 10.

Poule 4: ’s Gravenzande, Naaldwijk, KMD en GDA.

Op voorhand kan gesteld worden, dat het op 17 en 18 december erg spannend zal worden.

Welke vereniging mag zich het komende jaar tot kampioen van het Westland in de betreffende categorie laten uitroepen.

Komt dit met eigen ogen aanschouwen. De toegang is gratis