• Loting voorspelt boeiend verloop bij het WK Zaalvoetbal

  3 dec 2019
 • Op zaterdag 21 en zondag 22 december gaat het Westland kampioenschap zaalvoetbal opnieuw plaatsvinden bij vv Verburch aan de Arckelweg in Poeldijk. Aan dit schitterende evenement zullen alle Westlandse verenigingen deelnemen met hun sterkste teams.

  Op zaterdag wordt om 8.30 gestart met de teams onder de 11 jaar. De finale staat gepland om 12.00 uur, waarna om 13.30 verder wordt gegaan met de jeugd onder de 13. De finale hiervan staat om 17.00 uur op het programma.

  Zondag 22 december is het vanaf 09.30 uur de beurt aan de jeugd onder de 9 jaar. De finale van deze leeftijdscategorie zal om 13.00 uur zijn.

  Het toernooi geniet een groot aanzien in Westland en daarbuiten en is zeker een bezoek aan Poeldijk waard. Alles is mogelijk gemaakt door de financiƫle steun van: Dekker van Geest, Euro West partner in freshpack, Flamingo personeeldiensten, PJH hoogwerkerverhuur, Certhon Greenhouse Solutions, GYM fitness, Autoservice de Voogd, Werktalent Uitzendorganisatie, AA sportdrank en van der Ende Racing Inn.

  De loting voor de poule-indeling heeft inmiddels plaatsgevonden.

  In poule A komen Verburch, Lyra. Quintus en Maasdijk in actie.

  Poule B bestaat uit; Velo, GDA. KMD en HVC 10,

  Poule C ; Westlandia, Den Hoorn, MVV 27 en SV Honselersdijk en de laatste poule

  poule D bestaat uit; FC s Gravenzande, SV Monster, SV Schipluiden en VV Naaldwijk.

  Wie gaat naar huis met de CUP met de grote oren. Het beloofd in ieder geval een waar spektakel te worden De toegang is gratis.

rfwbs-slide