• Marcel, bedankt voor alles wat je voor ons hebt gedaan!!

26 aug 2019
  • Op vrijdag 23-8 is Marcel Enthoven overleden na een ziekbed van 8 maanden. Marcel heeft zich jarenlang als vrijwilliger met hart en ziel ingezet voor Verburch. Het was een echte Verburch man. Zijn hele 'voetbal leven' heeft ie gespeeld bij Verburch: in de jeugd, B-selectie van de senioren, 7x7 en in de zaal op vrijdagavond.

• Als vrijwilliger heeft Marcel veel teams begeleid en is vele jaren op kamp geweest. Dat waren zowel de NKS-kampen, Nieuw Buinen als het Leuk Weekend Weg. Hij heeft, samen met de andere vrijwilligers, honderden kinderen daarmee een fantastische en onvergetelijke tijd gegeven. En bij veel kinderen blijven herinneringen aan kamp nog heel lang bij.

Ook heeft Marcel diverse jaren zijn bijdrage geleverd aan de ontvangstcommissie. Hierdoor kon Verburch als goede gastheer dienen voor trainers, leiders, tegenpartij en de scheidsrechter. Tegelijkertijd heeft Marcel ook zijn pijlen gericht op de Kantine Zaken en deed samen met Cees Barendse de kascontrole. Daarnaast assisteerde hij regelmatig achter de bar en ververste het vet in de keuken.

Marcel had een heel groot hart voor Verburch en was altijd geïnteresseerd in het welzijn van de (vooral jeugd)spelers. Hij was graag op de achtergrond lekker bezig om allerlei hand- en spandiensten te verrichten. Heel mooi was de lunch van 20-7-2019 op Verburch met diverse dierbare Verburch vrienden.

Wij gaan Marcel enorm missen en wensen de familie, vrienden heeft veel sterkte bij het verwerken van het missen van zo'n fijn, lief en behulpzaam persoon.

Bestuur Verburch