• Mariska Pronk neemt afscheid

30 nov 2020
  • Na ruim 10 jaar de ledenadministratie te hebben gedaan, stopt Mariska Pronk met haar vrijwilligerswerk voor Voetbalvereniging Verburch.

Nieuwe leden inschrijven, leden uitschrijven, acceptgiro's maken, contributie terugstorten, melden bij de kledingcommissie en de KNVB, dat kost je zeker 1 á 2 uur per week. Het is vrijwilligerswerk dat achter de schermen wordt verricht, je ziet er niks van, maar een vereniging zonder ledenadministratie is ondenkbaar! Dit is wel een van de belangrijkste klussen binnen een club.

Mariska