• Martesano Biliosa nieuwe hoofd keeperstrainer jeugd

18 mei 2021
  • Verburch is blij met de komst van Martesano Biliosa als opvolger van John Schonewille die noodgedwongen moest stoppen vanwege een andere baan.
    Hiermee kan Verburch de lijn voortzetten die John reeds ingeslagen was want de 2 kennen elkaar goed vanuit de Arjan van der Kaay keepers school waar ze beide al jaren actief zijn.
    Martesano is een alleskunner en een doorzetter. Zelf actief geweest als doelman bij diverse clubs waaronder Ommoord, Feyenoord, GONA en Wilhelmus wat op zich al een prestatie is aangezien artsen midden in zijn carrière aan gaven dat hij nooit meer kon voetballen vanwege een ernstige blessure. Door veel te zwemmen en een intensief trainingsprogramma in de fitness, Insanity, kon hij dit logenstraffen. Martesano is in het dagelijks leven actief bij het ROC Mondriaan als Studie Loopbaan Begeleider. Ook is hij jongerenbegeleider en runt hij samen met zijn compagnon Stichting Click Jongeren waar hij vastgelopen jongeren begeleid.
    Biliosa gaat zich steeds meer richten op het keeperstrainers vak en naast Verburch is hij ook actief bij Sgravenzande en Die Haghe.
    Plezier, Erkenning en Waardering is zijn lijfspreuk. Bij het begeleiden en training geven van jeugd vindt hij het belangrijk om persoonlijke aandacht te geven en te complimenteren voor elke vooruitgang en tevens de kinderen eigenaar te laten worden van hun eigen leerproces. Hij past hiermee prima binnen de identiteit van Verburch.

Verburch wenst Martesano alle succes en plezier toe bij Verburch!