• Mededeling van het bestuur

20 mrt 2022
  • Onlangs heeft dhr. Herman van Dinten in het voetbalbestuur aangegeven dat hij stopt met zijn bestuursfunctie van technisch zaken.

Herman legt deze functie neer om persoonlijke redenen.

Al in 1963 werd Herman lid van Verburch en speelde hij meer dan vijfhonderd wedstrijden in het eerste elftal. Ook heeft hij de functie van hoofdtrainer vervuld en in 2015 werd hij bestuurslid. Vele jaren heeft hij zijn stempel gezet op het voetbalspel als eindverantwoordelijke van het voetbaltechnisch beleid van de hele club..

Zelden sloeg herman een wedstrijd over en stond hij (meestal alleen) geconcentreerd langs de lijn.

Voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd was hij in de bestuurskamer om de bestuursleden van de tegenpartij te ontvangen en op prettige wijze te onderhouden: iedereen kende Herman als voetbalicoon. Ook het spelertje van de week werd door hem op een vrolijke manierin het zonnetje gezet.

Het bestuur bedankt Herman voor zijn inbreng en invloed op het voetballen van Verburch. Ook als financieel deskundige kon hij een waardevolle bijdrage leveren in de bestuursvergaderingen.

Herman super bedankt!!