• Mondriaan Sport en Bewegen stagiaires op Verburch

17 dec 2020
  • Op Verburch lopen sinds een aantal maanden 8 1e jaars sport-stagiaires stage bij de jongste jeugd.

Ze stellen zich even voor:

Ik ben Stefania Di Lella 16 jaar oud. Mijn hobby’s zij toch wel sporten ik sport elke dag en ook in mijn vrije tijd. Heb zelf hoog gekickboksed op mijn 15 jarige leeftijd 3 x Wereldkampioen en 1 x Europees. Daar ben ik nu mee tijdelijk mee gestopt maar ga binnenkort er weer mee beginnen. Nu doe ik even voor de verandering een teamsport korfbal daar heb ik eerst ook 7 jaar lang op gezeten en vond het leuk om er weer eens mee te beginnen.

Zelf wil ik later personal trainer worden met een eigen sport zaak waarbij ik ook allerlei zelfverdediging lessen ga geven. Ik vind het heel leuk om mensen te begeleiden en hun doel helpen te bereiken. Vind dat iedereen trots moet zijn op hoe zij/hij er uit ziet en dat wil ik met mijn sportschool later ook laten zien.

Zelf ben ik een hele spontane meid. Heel behulpzaam/zorgzaam vind het fijn als het goed gaat met iedereen en hun lekker in hun vel zitten.

Nu loop ik hier stage bij Verburch leeftijd 4 t/m 9 zijn harstikke leuke gezellig kinderen. Ik leer hun dingen maar hun leren mij ook zo veel nieuwe dingen en dat vind ik juist zo leuk aan kinderen. ben elke woensdag van 4 tot 6 uur aanwezig om de gezellige kinderen te begeleiden naar hun doel wat zei willen.

Mijn naam is Pien Vink ik ben 16 jaar. Ik loop een jaar lang stage bij VV Verburch. Zelf zit ik op hockey bij de club Craeyenhout in de A1. Mijn positie in het spel is keeper. De opleiding die ik doe is ROC Mondriaan lifestyle sport en bewegen delft in het 1e jaar. Om de woensdag ben ik te vinden op de club van 17:00 tot 19:00. Van 17:00 tot 18:00 bij de kinderen tussen de 6 en de 9 en van 18:00 tot 19:00 bij de keeperstraining. Mijn stagebegeleider is Pieter Batenburg. Mijn doel op deze stage is: nog beter worden in het les geven en de orde kunnen houden over een groep kinderen. Ik kijk uit naar aankomend jaar!