• Nacompetitie Verburch 1 zaterdag 11 juni tegen FC Oudewater

8 jun 2022
  • Na een seizoen lang strijden heeft ons vlaggenschip een mooie 4e plaats in de competitie behaald waarmee zij nacompetitie hebben afgedwongen en samen met een 7-tal andere ploegen met oa competitiegenoten sc Monster en DWO gaan zij strijden om 1 plek in de 2e klasse.

Het zal een pittige weg worden, waarbij 3 wedstrijden gewonnen zullen moeten worden en aanstaande zaterdag zal de ploeg van hoofdtrainer John Zuijderwijk ‘’the road to the 2e klasse’’ gaan starten met de nacompetitie wedstrijd:

FC Oudewater - vv Verburch 1

Locatie: Sportpark Markveld (FC Oudewater)

Komen jullie Verburch 1 ook aanmoedigen??

Hoe gaaf zou het zijn als we met zoveel mogelijk mensen die Verburch lief hebben het eerste door deze zware wedstrijden heen loodsen en ze aanmoedigen richting de 2e klasse!

Buscombi

Wilt u gebruik maken van een buscombi voor de wedstrijd tegen FC Ouderwater, dan is deze mogelijkheid er.
    Vertrek: 12.30 uur vanaf Verburch.

Terug naar Verburch: tussen 17.30 - 18.00 uur

Wilt u met de buscombi mee stuur dan even een appje naar 0615644660. Er zijn 30 plaatsen en vol=vol.

Kom met z’n allen richting Oudewater, doe je Verburch sjaal om, trek je mooiste Verburch pakkie aan, neem je toeters en fakkels mee en vergeet vooral je stem niet om het eerste naar de overwinning te schreeuwen!!

FC Oudewater heeft alvast een gezellige 3e helft voor ons geregeld. Laten we daar goed gebruik van maken na de wedstrijd.

Tot zaterdag bij FC Oudewater!