• Nieuw lid

Om lid te worden bij Voetbalvereniging Verburch dient u het onderstaande Aspirant lidmaatschapformulier in te vullen. Tevens willen we dat iedere lid van Voetbalvereniging Verburch zich bewust is van onze kernwaarden. Daarom vragen we ook dat u het onderstaande kernwaarden document uitprint, ondertekent en inlevert bij de Verburch. Klik op de afbeelding met onze kernwaarden om het document te printen, zodat u het kunt invullen.

Graag bij de opmerking dit invullen of je overgeschreen moet worden vanuit een andere vereniging.

Door middel van het invullen van uw IBAN nummer geeft u toestemming aan de ledenadministratie van Verburch de contributie en overige kosten te incasseren van dit nummer.

• Aanmelden aspirantlid

Voornaam *
    Tussenvoegsel
    Achternaam *
    Initialen *
    Geslacht *
    Geboortedatum *
    Nationaliteit *
    Straatnaam *
    Huisnummer *
    Postcode *
    Plaats *
    Mobielnummer *
    EmailHerhalen *
    Iban *
    Opmerkingen *
    Captcha *
    Velden met een * zijn verplicht!