• Nieuw Verburch Logo

23 aug 2019
  • In januari 2018 is een PR-groep samengesteld met vertegenwoordigers van de Verburch Sportverenigingen en de Business Club onder leiding van de Sportstichting Verburch met het doel het Sportcentrum Verburch een upgrade te geven, die eigentijds en gericht op de toekomst is.

Dat betekent meer naar buiten treden als één Sportcentrum Verburch met één logo, dat vernieuwing en eenheid uitstraalt en een verbeterde website voor meer eenduidige toegankelijkheid met het algemene doel dat er meer leden en meer sponsors worden aangetrokken.

Na een aantal presentaties van reclamebureaus is gekozen voor de Reclame Kanjers uit Rotterdam (maar met Poeldijkse 'roots'). Zij zijn met voorstellen gekomen voor een vernieuwde website, reclame-uitingen en een nieuw logo. Overigens behoudt de voetbalvereniging zijn eigen website in verband met Sportlink (ondersteuning op competitie standen en uitslagen via de KNVB), maar krijgt wel een link in de nieuwe Verburch website. We hopen de nieuwe website www.verburch.nl binnenkort te kunnen lanceren.

Ook een betere bewegwijzering buiten en in het Sportcentrum zal door de Sportstichting worden opgepakt.

Alle besluiten die in de PR-groep zijn genomen, zijn eerst in de besturen van de deelnemende sportverenigingen besproken en vastgesteld. Zo is het nieuwe logo voor het Sportcentrum tot stand gekomen. Alle sportverenigingen hebben hiermee ingestemd. Logische volgende stap is het voeren van dat logo door elke vereniging.

Als presentatie van het nieuwe logo is gekozen voor de presentatiegids die in maart van dit jaar bij alle inwoners van Poeldijk is bezorgd.

Binnen de PR-groep zijn de handbal en voetbal de enige verenigingen waar bij leden bedenkingen zijn gerezen tegen het nieuw ontworpen logo. Dat het na 45 jaar zomaar loslaten van het huismerk emoties oproept, is logisch en begrijpelijk, maar hoeft niet onoverkomelijk te zijn. Het invoeren van het nieuwe logo – dat moet aangeven dat een 70-jarige vereniging eigentijds en toekomstgericht kracht en eenheid uitstraalt – zal stapsgewijs worden ingevoerd.

De animatie, die via onderstaande link is te bekijken, zal de keuze verder verduidelijken en hopelijk de laatste bedenkingen wegnemen…..!

Verburch, met alle onder haar ressorterende verenigingen, is klaar voor de toekomst!