• De afgelopen vier jaar hebben al onze jeugdleden een kledingpakket in bruikleen gekregen tegen een jaarlijkse bijdrage van 30,00.

  Nu de vier jaar voorbij zijn, is het tijd voor een nieuw tenue!

  Het afgelopen jaar is de Kledingcommissie in samenwerking met de sponsorcommissie, Hummel en 100% Voetbal intensief bezig geweest om de mogelijkheden te bekijken.

  Wij zijn verheugd u te kunnen mededelen dat wij vanaf seizoen 2017/2018 de sponsoren 100%Voetbal, Hummel, Werktalent, Bouwmeester en The Gym bereid hebben gevonden om het Kleding/Materiaalfonds en de Jeugdafdeling van Verburch Voetbal te ondersteunen.

   

  Met deze bijdrage kunnen wij ook de aankomende jaren materialen en kleding worden aangeschaft voor de vereniging.

  De jaarlijkse bijdrage voor de jeugd met ingang van komend seizoen zal 20,00 bedragen. Deze bijdrage zorgt er mede voor dat wij onze jeugd met het nieuwe seizoen een schitterend nieuw tenue kunnen aanbieden.

   

  Elk jeugdlid krijgt aan het begin van het nieuwe seizoen 2017-2018 eenmalig een Verburch-tenue. Dit tenue bestaat uit een voetbalshirt (zit in de gezamenlijke teamtas), voetbalbroekje en voetbalkousen.

  In tegenstelling tot de vorige jaren is het voetbalbroekje vanaf het nieuwe seizoen uw eigendom.

  U kunt deze niet meer ruilen voor een andere maat en hoeft ook niet meer ingeleverd te worden bij het stoppen met voetballen. Is het voetbalbroekje te klein of kapot dan koopt u zelf een nieuw broekje via onze Webshop.

   

  De Webshop is ook nieuw bij aanvang van het seizoen 2017/2018. Hier kunt u alle artikelen, zoals trainingskleding, voetbalbroekjes, kousen etc. voor de jeugd en senioren van Verburch Voetbal bestellen.

  Het presentatiepak en de voetbaltas zit niet meer in het kledingpakket!

  Wel hopen wij dat u via de Webshop een trainingspak en tas wilt aanschaffen,(mocht u deze niet meer hebben). Wij streven er naar om nog wel steeds de uniformiteit in de kleding bij onze jeugd te behouden.

  Het voordeel van de Webshop is dat u nu zelf meer keuzes kunt maken, zoals b.v. een andere maat voetbaltas, een extra Verburch-voetbalbroekje. Ook hebben wij de afgelopen jaren vernomen dat u het fijner vindt om zelf een nieuw pak of broekje te kopen, dan een gebruikt pak of broekje te krijgen wat er niet meer zo fraai uit ziet.

  Voor leden van Verburch heeft Hummel in samenwerking met 100%Voetbal gezorgd voor een korting op Verburch-artikelen via de Webshop. Wij laten u het weten als onze Webshop online gaat.

  Ook zullen wij binnenkort foto’s plaatsen op de website van het nieuwe voetbaltenue voor de jeugd.

  De kleding en tas die de jeugdleden nu nog in zijn of haar bezit heeft, mag hij/zij aan het eind van dit seizoen houden. Dit is nu uw eigendom.

   

  Wij hopen dat u net zo enthousiast bent als de Kledingcommissie over het nieuwe voetbaltenue en over de Webshop.

  Met vriendelijke groeten,

  De Kledingcommissie van Voetbalvereniging Verburch