• Onze Andre van Wingerden, supervrijwilliger, geridderd!

  11 mei 2021
 • Met veel trots kunnen wij melden dat onlangs op een maandagavond ONZE Andre van Wingerden is geridderd. Binnen Verburch lopen al jaren veel vaste krachten die op vrijwillige basis klaar staan om een steentje bij te dragen aan de club, waar Andre er absoluut ook 1 van is. 

  Al sinds 1969 is Andre aan vv Verburch verbonden. In eerste instantie alleen als speler, maar al snelde volgde dit op jonge leeftijd al op in de functies van trainer, leider, scheidsrechter, grensrechter en kampstaflid. Daarnaast heeft Andre in het verleden nog veel meer functies uitgevoerd voor vv Verburch. 

  Op dit moment is Andre nog betrokken bij de club als wedstrijdsecretaris, waarbij hij alle wedstrijdzaken voor zowel de jeugd als de senioren regelt. Daarnaast is Andre altijd op zaterdagochtend als 1 van de eerste op Verburch samen met zijn compagnons Mart en Kees om de velden te keuren en klaar te zetten voor de jongste jeugd. 

  Iedereen kent Andre en Andre kent iedereen. Een echte allemansvriend die altijd in is voor een praatje. 

  Andre je bent een topper en iedereen op Verburch is hartstikke trots op je met het behalen van deze mooie onderscheiding!