• Open Spreekuur fysiotherapie Wouter de Kok 6 september weer van start!

  27 aug 2021
 • Beste Verburch leden,

  Vanaf maandag 6 september gaat het open spreekuur van Fysiotherapie Wouter de Kok weer van start voor alle (jeugd)leden van vv Verburch. Fysiotherapie Wouter de Kok zit sinds 5 jaar inpandig op de 2e etage van Sportcentrum Verburch en is een praktijk die gespecialiseerd is op meerdere facetten waaronder sportbegeleiding. 

  2 jaar geleden is vv Verburch een extra samenwerking met Fysiotherapie Wouter de Kok aangegaan met een open spreekuur voor onze (jeugd)leden op de maandagavond. Dit seizoen zal dit worden doorgezet waar wij vanuit vv Verburch erg content mee zijn. 

  Wanneer is het inloopspreekuur?
  Iedere maandag vanaf 13-09-2021 tussen 19.30 - 20.30 uur zal fysiotherapeut Bart klaar staan om spelers met klachten te screenen. Dit zal een korte behandeling zijn. 

  Let op: op maandag 06-09-2021 zal het inloopspreekuur plaatsvinden van 19.15-20.15 uur bij fysiotherapeut Ivo. Dit is eenmalig om deze tijd. 

  Voor wie is het inloopspreekuur?
  Alleen voor (jeugd)leden van vv Verburch.

  Hoe zal dit verder precies in zijn werk gaan? 

  • Wanneer spelers hier gebruik van willen maken hoeven zij zich van te voren hier niet voor aan te melden. 
  • Bij aankomst ligt er op de tafel voor de deur een inschrijflijst klaar waar de spelers hun naam en telefoonnummer (van een ouder) moeten invullen. 
  • De spelers (en eventueel 1 ouder) wachten buiten op de overloop en nemen niet plaats in de wachtruimte van de fysiotherapie. Dit ivm het bewaken van de 1,5m regel en dat de kans bestaat dat het te druk wordt in de wachtruimte.
  • De fysiotherapeut zal de volgorde van de lijst aanhouden voor wie er aan de beurt is. 
  • Na de screening zal de fysiotherapeut een advies geven voor eventuele verdere behandeling.

  Hoe werkt het verzekeringstechnisch? 
  Het inloopspreekuur is een service vanuit Fysiotherapie Wouter de Kok in de samenwerking tussen hen en vv Verburch. Hier zal geen behandeling voor gerekend worden. Mochten er vervolgbehandeling zijn, dan zullen deze uit de basisverzekering gedeclareerd worden. Een kind tot 18 jaar heeft recht op 18 behandelingen per jaar. Daarna kunnen deze uit de aanvullende verzekering van een ouder/verzorgende gedeclareerd worden. 

  Belangrijk om te weten:

  • Het inloopspreekuur is alleen voor een screening. Mocht de fysiotherapeut een vervolgbehandeling adviseren dan zal hier een andere afspraak voor gemaakt worden op een ander tijdstip.
  • Binnen de behandelkamer dient ten alle tijde een mondkapje gedragen te worden ter bescherming van de speler zelf en de fysiotherapeut.
  • Neem een eigen schone handdoek mee voor tijdens de behandeling. 

  Vragen?
  Mochten er verdere vragen zijn dan kunt u contact opnemen met fysiotherapie Wouter de Kok (info@fysiowdk.nl/0174-237062) of met het managementteam van vv Verburch (vereningszaken@vv-verburch.nl/0615644660)

  Met vriendelijke groet,

  Namens vv Verburch en Fysiotherapie WdK,

  Ryan Harteveld, Pieter Batenburg en Wouter de Kok