• In het clubhuis van Verburch kunnen de bezoekers via monitoren het wedstrijdprogramma, de ruststanden en de stand in de competities live volgen.

Tevens worden berichten over de te verwachten activiteiten getoond.

Deze informatie kan worden afgewisseld met uw commercial.

Uw full colour presentatie zal gedurende 10 seconde in beeld zijn in een cyclus van ongeveer 5 minuten. Uw bedrijf komt zo 12 keer per uur of wel 72 keer per middag in beeld! Uw commercial wordt het hele seizoen door constant herhaald. Uiteraard kunt u de commercials ook wijzigen en kunt u bijvoorbeeld speciale aanbiedingen of nieuws presenteren.

U kunt zich op een professionele wijze profileren middels dit zeer doeltreffende communicatiesysteem in het druk bezochte clubhuis. Een selecte groep bedrijven krijgt de kans zich op deze wijze te profileren.

Kosten : op aanvraag via sponsor@vv-verburch.nl

De overeenkomst geldt voor een periode van minimaal drie jaar.