• Overlijden Wim Kouwenhoven

19 okt 2017
  • Beste leden van Voetbalvereniging Verburch,

Op 17 oktober j.l. kreeg het bestuur het verschrikkelijke bericht dat die dag Wim Kouwenhoven is overleden.

Wim is jaren leider geweest van de selectie en daarna nauw betrokken bij de selectie.

Toen hij ook samen met zijn vrouw Janny de kantine ging runnen, was hij ook jarenlang de man van het scorebord en hield hij alles in de gaten.

Dat geldt ook voor de kantine: hij was de man van het openen en sluiten, hij zette alles in werking en hield met zijn sleutels het overzicht van de gang  van zaken.

Samen met Janny was de kantine hun grote passie.

Wij zullen Wim erg missen.

Wij condoleren Janny, hun zoon Nick, zijn vrouw en kinderen en andere familieleden voor het verlies van Wim en wensen hun erg veel sterkte voor de komende moeilijke tijd.

Namens het bestuur,

Hans Mieog

Aanstaande zaterdag zal er een moment stilte worden gehouden en spelen de voetballers met een zwarte band.

rfwbs-slide