• Pieter Batenburg gestart met KNVB HO-A-opleiding

2 jul 2017
  • Wij zijn er trots op dat Pieter Batenburg is geselecteerd voor de hoogst mogelijke opleiding van Technisch Coördinatoren, namelijk de cursus KNVB Hoofd Opleiding A. Pieter bevindt zich tussen een select groepje van grote verenigingen met een toonaangevende opleiding waarbij veel teams op hoog niveau spelen. Het was dan ook niet vanzelfsprekend dat wij zouden worden toegelaten. Zoals met elke vereniging heeft de KNVB ook met ons een intakegesprek gehouden. Naast Pieter, waren hier ook de verantwoordelijke bestuursleden bij aanwezig. Het doel voor de KNVB voor deze intake was om te kijken wat de visie van Verburch is over het opleiden, hoe wij de opleiding hebben georganiseerd en op welke wijze wij de spelers momenteel begeleiden. Op basis hiervan en de kwaliteiten van Pieter heeft de KNVB ons toegelaten tot deze cursus.

De cursus duurt een 1,5 jaar en tijdens de cursus kan Pieter verbeterpunten binnen Verburch oppakken en uitwerken. Het voordeel hierbij is dat er bij de cursisten en begeleiders heel veel kennis en ervaring is om Pieter van goede informatie te voorzien. En als de cursus met goed gevolg is afgerond kan Pieter ons huidig kader opleiden en certificeren voor een paar officiële KNVB-cursussen. Op deze manier kunnen we het gehele technisch kader intern een hele goede opleiding aanbieden. En voor ons minstens zo belangrijk is dat dit dus ook geldt voor het technisch kader van de niet-selectie teams.

Wij wensen Pieter heel veel succes en plezier met deze cursus.

rfwbs-slide