• Voetbalvereniging Verburch organiseert al vele jaren het Westlands Zaalvoetbal Kampioenschap voor de jeugd van onder de 13,  de 11 en onder de 9 jaar. Na een gedwongen stop vanwege de corona perikelen zal het evenement dit jaar weer georganiseerd worden  en plaatsvinden op zaterdag 18 en zondag 19 december. Plaats van handeling is als vanouds de Jan van der Valksporthal in Poeldijk.

    De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De commissie nam na vele jaren afscheid van Dekker – van Geest als hoofdsponsor en is bijzonder vereerd PJH, voor verhuur van hoogwerkers, verreikers en heftrucks alsmede voor opleidingen, als nieuwe hoofdsponsor te mogen verwelkomen. Evenals de hoofdsponsor streeft de commissie ernaar om “eenvoudig naar grote hoogte” te groeien. Het toernooi zal de komende jaren als: Het PJH Westlands Zaalvoetbalkampioenschap de boeken ingaan.

    Op de foto ziet men de ondertekening van het contract door de heer Peter Verbeek, directeur van PJH, in het bijzijn van de heren Bernard Zuidgeest  en Nico van Rijn.