• Proef trainen bij v.v.Verburch kan ook nog in Juni

9 jun 2019
  • Als voorbereiding naar volgend seizoen trainen we ook nog in juni door. Vind je voetbal gewoon leuk of wil je het eens proberen en/of ben je ambitieus dan ben je van harte welkom om met de huidige Verburch spelers en speelsters vrijblijvend mee te trainen. Dit kan heel simpel door een afspraak te maken met Hoofd Opleiding Pieter Batenburg via 0614301770 of voetbalzaken@vv-verburch.nl en dezelfde dag of de volgende dag zou je dan al mee kunnen trainen. Dit geld voor alle leeftijdscategorieën vanaf 4 jaar.

Voetbalvereniging v.v..Verburch is een groeiende vereniging die voor komend seizoen nog voor een aantal teams versterkingen zoekt. Zowel prestatieve als recreatieve spelers zijn welkom om mee te trainen bij Verburch.

Kenmerkend voor v.v.Verburch:

• Identiteit vd club gewaarborgd in onze kernwaarden
    • Prestatie en Plezier gaan bij ons altijd samen
    • Elke afdeling heeft gediplomeerde trainers en er is aandacht voor ieder individu
    • Iedereen draagt zijn steentje bij
    • Een fantastisch complex met o.a. Fitness en Fysiotherapie

Als voorbereiding naar volgend seizoen trainen we ook nog in juni door. Vind je voetbal gewoon leuk of wil je het eens proberen en/of ben je ambitieus dan ben je van harte welkom om met de huidige Verburch spelers en speelsters vrijblijvend mee te trainen. Dit kan heel simpel door een afspraak te maken met Hoofd Opleiding Pieter Batenburg via 0614301770 of voetbalzaken@vv-verburch.nl en dezelfde dag of de volgende dag zou je dan al mee kunnen trainen. Dit geld voor alle leeftijdscategorieën vanaf 4 jaar.

Voetbalvereniging v.v..Verburch is een groeiende vereniging die voor komend seizoen nog voor een aantal teams versterkingen zoekt. Zowel prestatieve als recreatieve spelers zijn welkom om mee te trainen bij Verburch.

Kenmerkend voor v.v.Verburch:

• Identiteit vd club gewaarborgd in onze kernwaarden
    • Prestatie en Plezier gaan bij ons altijd samen
    • Elke afdeling heeft gediplomeerde trainers en er is aandacht voor ieder individu
    • Iedereen draagt zijn steentje bij
    • Een fantastisch complex met o.a. Fitness en Fysiotherapie