• Puntverlies voor Verburch 2
  Sportpark Ockenburg, Die Haghe 2 – Verburch 2
  Op sportpark Ockenburg stond vandaag Die Haghe 2 – Verburch 2 op het programma. Een wedstrijd tussen de nummer 2 en 4 van de 1 reserve klasse. Beide ploegen zijn de laatste weken goed op dreef en dus zou het op voorhand al een spannende pot voetbal worden.
  Opstelling van Verburch 2:
  Tom vd Spek
  Dave Carlo Scholtes, Dennis Hoogervorst (Wesley Vollebregt), Levi vd Kaay, Beau van Bergenhenegouwen
  Sander Rens, Jorn Mieog, Shyrano Karia (Ruben Bom)
  Tim van Luijk, Sander Bom (Kevin Wilmer), Nick van Zijl

  Op veld 3 werd om 12 uur de wedstrijd begonnen op het fluitsignaal van scheidsrechter Brandsma. Verburch begon met de druk vol op de verdediging van Die Haghe en die hadden daar zichtbaar moeite mee. Daar werd nog niet meteen door Verburch van geprofiteerd, maar er werden wel goede keuzes gemaakt en de oranjehemden kwamen steeds dichter bij de goal. Aan de andere kant kwam Die Haghe ook steeds wat dichter bij de goal van Verburch via de snelle buitenspelers. Een van de buitenspelers was de verdediging van Verburch dan ook een keertje echt te snel af, waardoor een overtreding in het 16 meter gebied zorgde voor een penalty. Een cadeautje van Verburch voor Die Haghe, die ze goed wistten te benutten. 1-0. De rest van de eerste helft kwamen er nog wel wat kansjes voor Verburch, maar de rust werd bereikt met deze stand.
  Verburch moest in de 2e helft dus opzoek naar de gelijkmaker. Ook nu werd er weer druk gezet en werden er kansen gecreëerd, maar de bal wilde er maar niet in. Er werden wat wissels doorgevoerd aan beide kanten en dat zorgde van beide kanten voor wat verse impulsen. Beide ploegen werden gevaarlijker en de goals kwamen. Die Haghe kwam namelijk op 2-0 na een fraai uitgespeelde aanval. Helaas voor Verburch volgde kort daarna ook nog eens de 3-0. Hierna gooide Verburch alles op de aanval en zorgde Tim van Luijk nog voor de 3-1. En dit werd ook de uitslag van de wedstrijd, toen de scheidsrechter het genoeg vond en af floot.
  Verburch 2 dus helaas zonder punten terug naar Poeldijk. Genoeg voer voor de training als het gaat om effectiviteit voor de goal.
  Volgende week 19 november speelt Verburch 2 weer op eigen terrein. Dan staat Westlandia 2 op het programma en wordt er om 12 uur afgetrapt! Tot dan!